Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@04:51:52 GMT

نشانه های اولیه یک سرطان شایع

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۲۱۵۹

نشانه های اولیه یک سرطان شایع

رکنا: علائم اولیه سرطان روده را بشناسید.

یک فوق تخصص گوارش کم خونی و دفع خون همراه با ادرار و مدفوع را از علائم سرطان روده خواند و عواملی همچون چاقی و مصرف سیگار را در ابتلا به این بیماری موثر دانست.

 اکرم پور شمسی فوق تخصص گوارش و بیماری های گوارشی در رابطه با سرطان روده بزرگ گفت: این سرطان یکی از شایع ترین بیماری های موجود بوده که عمده ترین راه شناخت آن نیز غربالگری و آزمایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پور شمسی با بیان اینکه این سرطان تا مراحل پیشرفته علائم خاصی ندارد و باید با غربالگری تشخیص داده شود، تصریح کرد: اگر این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود قابل پیش گیری و درمان خواهد بود.

وی با اشاره به برخی علائم سرطان روده بزرگ اظهار کرد: کم خونی از جمله علائم اولیه این بیماری است که در صورت مشاهده آن حتما باید به پزشک مراجعه شود.

این متخصص گوارش وجود خون در ادرار و مدفوع را نیز دیگر نشانه این سرطان خواند و تصریح کرد: دفع خون نشان از مرحله پیشرفته سرطان روده بوده و در صورت مشاهده فورا باید نسبت به تشخیص و درمان بیماری اقدام شود.

پور شمسی انسداد روده و سوراخ شدن آن را نیز از دیگر علائم این بیماری در مرحله پیشرفته خواند.

وی بابیان اینکه با انجام آزمایشات ممکن است تنها به وجود پلیپ در روده برخورد کنیم، عنوان کرد: با بررسی و غربالگری شاید به این نتیجه دست یافت که مشکل بیمار سرطان روده نبوده و تنها پلیپ است که به راحتی قابل خارج کردن و درمان است.

این فوق تخصص گوارش با بیان اینکه سرطان روده وابسته به سن بوده و پس از ۵۰ سالگی بر اثر تغییرات ژنتیکی ایجاد خواهد شد، توضیح داد: اما برخی عوامل زیستی می تواند این روند تغییر ژنتیکی را تشدید کند.

پور شمسی با اشاره به این عوامل اضافه کرد: چاقی، عدم تحرک، مصر زیاد گوشت قرمز و چربی ها، کمبود کلسیم، مصرف الکل، استفاده از سیگار و مواد مخدر می تواند منجر به ایجاد سرطان روده شود.

وی همچنین برخی اعمال را در پیشگیری از سرطان روده موثر خواند و خاطرنشان کرد: داشتن تحرک، ورزش، کنترل وزن، عدم مصرف غذاهای چرب، استفاد

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: چاقی پزشک مواد مخدر چاقی پزشک مواد مخدر درمان بیماری سرطان گوشت قرمز تلگرام چربی عکس فیلم مرد زن جوان کشف ازدواج خودکشی خانواده بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۲۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!