Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کوروش نعمانی  با اشاره به برنامه پیشگیری، تشخیص زودهنگام و غربالگری سرطان روده بزرگ اظهار کرد: باید به افراد آموزش داده شود که سرطان برخلاف تصور عام، یک بیماری قابل پیشگیری است به طوری که بیش از ۴۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری‌اند. برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ باید بدانیم که علل ایجادکننده سرطان و راه‌های دوری کردن از آن چه چیزی هستند و چه عواملی اثر محافظتی در برابر این سرطان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با شناخت علائم هشداردهنده سرطان روده بزرگ و مراجعه به موقع به خانه‌ها و پایگاه‌های بهداشتی می‌توان ضایعات پیش‌سرطانی را پیش از تبدیل شدن به سرطان، زودتر تشخیص داد. همچنین باید مردم به مشارکت در برنامه‌های غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ ترغیب شوند و به شبکه بهداشتی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید

نشانه‌های خاموش سرطان روده بزرگ را بشناسید

نعمانی با اشاره به علل سرطان روده بزرگ و راه‌های پیشگیری از آن، گفت: علل غیرقابل اصلاح سرطان شامل افزایش سن، سابقه خانوادگی پولیپ یا سرطان روده بزرگ، بیماری‌های ارثی و علل قابل اصلاح سرطان بیماری التهابی روده، سابقه فردی پولیپ‌های آدنوماتوز، فعالیت بدنی ناکافی، افزایش وزن، استفاده از الکل و دخانیات، مصرف گوشت قرمز و مصرف کم میوه و سبزیجات هستند.

مدیرگروه بیماری‌های غیرواگیر مرکز بهداشت خوزستان در خصوص علائم سرطان روده بزرگ، بیان کرد: خونریزی دستگاه گوارش تحتانی در یک ماه اخیر، یبوست در یک ماه اخیر (با یا بدون اسهال، درد شکم و احساس پر بودن مقعد پس از اجابت مزاج) و کاهش بیش از ۱۰ درصد وزن بدن در شش ماه همراه با یکی از علائم فوق، از علائم ابتلا به این بیماری هستند.

نعمانی افزود: برای تشخیص زودهنگام سرطان باید افراد ۵۰ تا ۶۹ سال تشویق شوند حداقل هر دو سال در برنامه تشخیص زودهنگام و غربالگری شرکت کنند. همچنین باید علائم هشداردهنده سرطان روده بزرگ به افراد آموزش داده شوند و در صورتی که در برنامه‌های تشخیص زودهنگام و غربالگری نیز این علائم را داشتند زودتر به پزشک مراجعه کنند.

وی گفت: البته در عین حال باید به افراد آموزش داد که بیشتر افرادی که این علائم را دارند سرطان ندارند، ولی باید بررسی‌های بیشتری انجام دهند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرطان روده سرطان روده بزرگ تشخیص زودهنگام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۰۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده